voor 15.00 besteld, vandaag verzonden

Retourneren

Natuurlijk hopen we dat onze artikelen geheel aan uw verwachting voldoen en we doen er ook zeker alles aan om onze produkten zo perfect mogelijk te omschrijven en te fotograferen.

Ook na uw bestelling besteden wij alle zorg aan de verpakking en verzending, zodat het produkt goed beschermd en in goede orde bij u aan komt.

Mocht het zo zijn dat er toch een reden is om u artikel te willen retourneren heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Wilt u iets retour sturen , laat het ons dan even via de mail weten , zodat wij op de hoogte zijn dat er iets retour komt. Ook kunt het modelformulier voor herroeping gebruiken ( klik hier voor het formulier)        Een reden van het retour sturen mag er bij vermeld worden maar hoeft niet.  ons emailadres is  info@abckoopjes.nl  

Zodra het product in goede orde retour ontvangen is ,zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terug storten .

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via email info@abckoopjes.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Indien producten bij levering reeds defect blijken, dient u dit binnen 24 uur na ontvangst te melden. Wij zullen dan contact met u opnemen om het product om te ruilen of retour te nemen. 

 

Bij producten die om hygiënische redenen zijn verzegeld geldt, dat u het recht heeft uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.